Los van mijn werkzaamheden als componist, heb ik ook ervaring als presentator. Ik heb een portfolio samengesteld van presentatiemomenten die ik graag met jullie redactie wil delen.

Op 9 juli presenteerde ik ‘Een Goedemorgen Met’op Radio4. De uitzending werd goed ontvangen door het publiek, gezien de vele positieve mails die we de dagen daarop ontvingen.

In 2019 was ik een maand ‘de tipgever’ voor het Bimhuis en presenteerde mijn vijf concerttips in deze video.

Op 18 augustus was ik te gast bij Kunststof op Radio1 om te praten over mijn werkzaamheden als componist. Gijs Groenteman interviewde me, dat uiteindelijk meer een fijn gesprek werd dan een standaard interview.

 

Ik vind het belangrijk dat wanneer ik praat anderen mijn gedachtes goed kunnen volgen, maar vooral dat mensen er makkelijk in mee kunnen gaan. Ik heb een levendige manier van praten die -hoop ik- mensen enthousiasmeert om te blijven luisteren.

 

Dit interview bij ‘Oog Op Morgen’ over het toeslagenschandaal is daar een goed voorbeeld van.

Op 13 en 14 oktober presenteer ik het Rhinegold Festival in Wageningen. Op dit klassieke festival spelen meerdere ensembles korte programma’s, waarbij ik de musici op het podium interview en het geheel tot één avondvullend programma praat.

Op 2 november geef ik een TedTalk in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in theater De Brakke Grond in Amsterdam, met als titel:

 

To be creative is to be a sponge

(and how we can change the world through rinsing)

 

Ik zal hier praten over het uitlokken van je eigen creativiteit en hoe je met (je eigen) ideeën de wereld kan veranderen. Jullie zijn van harte uitgenodigd!